Het is de maand van de hackathons! Kom erachter hoe je de beste hackathon ooit organiseert.💡

+31(0) 58 203 80 33
Methode

The Challenge Generator

Zoek je een kapstok om jezelf creatief en scherp te houden? De Brain Fuel Challenge Generator is een tool die automatisch prikkelende uitdagingen voor je genereert. Bonus: wie weet bedenk je een idee die jezelf, je bedrijf of de wereld een stuk beter maakt!
Fase
Warming-up
Moeilijkheidsgraad
Beginner
Tijd
0-15 minuten

Hoe

Met de drie gekleurde knoppen op https://challengegenerator.nl kun je een Realistische, Idiote of Red de Wereld-challenge op je beeldscherm toveren. Druk nogmaals op een knop, en je krijgt direct een nieuwe! Op deze manier heeft The Challenge Generator duizenden uitdagingen voor jou om op te lossen.

Lock & Write

Er zijn twee kleine knoppen aan de linkerkant: Lock en Write. Elke uitdaging bestaat uit een ‘uitdaging’ en een ‘hulpmiddel’. Met het slotje Locke kun je een van de factoren vastzetten. Dit betekent dat je een deel van de challenge altijd op je beeldscherm blijft staan! Write, aan de andere kant, laat je je eigen uitdagingen creëren. Vul hier bijvoorbeeld je eigen naam in, of een probleem waar je organisatie tegenaan loopt. Die kun je daarna combineren met de honderden factoren die wij er al in hebben gezet!

Voorbeeld

Bij aankomst op de website krijg je de volgende (realistische) uitdaging: “Hoe kunnen wij een sollicitatiegesprek voorbereiden met behulp van een patatje oorlog?” Nu is het aan jou om je brein aan het werk te zetten en een creatieve oplossing te verzinnen.

Wie weet kun je een patatje oorlog meenemen als smakelijke binnenkomer of gebruiken als beloning voor een succesvolle voorbereiding. Of druk op een knop en vervang patatje oorlog door een andere factor (vergeet niet de vraag te locken met het slotje!), en los je sollicitatieperikelen op met een bedreigde diersoorten, Elon Musk of een de 10 geboden. Wat jij maar wil!

Benodigde producten

Zelf (ook) aan de slag? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je eigen brainstormsessies naar the next level te tillen.

89,95

Brain Fuel – Basis Deck (NL)

Brain Fuel
25.00

Brain Fuel – Digital Cards (EN)

Brain Fuel
24.95

SDG Kaarten – Uitbreidingsset

Brain Fuel
115.94

Combodeal: Basis Deck + Test Like The Best

Brain Fuel
25.99

Brain Fuel x Innofest – Test Like The Best

Brain Fuel
1.00

Limited Edition Uitbreiding – Boomkaarten

Brain Fuel
99.95

Brain Fuel – Starters Pakket (NL)

Brain Fuel

Gerelateerde methodes

Meer brandstof voor je brein.

Inschrijven is gelukt

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox (vergeet niet om je spam te checken).

Psst: wij openden recentelijk een tweede locatie in Utrecht. Daarom krijg je met de code BRAINFUELUTRECHT ons Brain Fuel-deck voor slechts €30,- (normaal €89,95).