+31(0) 58 203 80 33

Partners

Met ons werk willen we de wereld verbeteren. Met als doel: jou bevrijden van jouw probleem en je in actie zetten richting de oplossing. But we can’t do this alone.

Daarom zetten we graag onze partners in het zonnetje.

Scientific Advisory Board

Het Scientific Advisory Board, bestaande uit Sílvia, Angela en Sybrith, is voor ons een essentiële factor in het oplossen van 10.000 problemen. Deze dames zijn masters in ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid en ondersteunen ons bij het bedenken en onderbouwen van nieuwe methodes. Als creatievelingen kunnen we ons geluk niet op met de samenwerking met deze partij als deze.

Mooiedingenmakers

Het wemelt in het hoge noorden van de creatievelingen, maar lokale opdrachtgevers huren ze ontzettend vaak uit andere regio’s. Eeuwig zonde, dus Mooiedingenmakers steekt hier een stokje voor. Ze matchen opdrachtgevers aan lokale makers en zorgen voor meer zichtbaarheid, toegankelijkheid en verbinding. Ook niet onbelangrijk: wij ontwikkelden in samenwerking met hen de probleemoplossersmethode. Hierbij gaat een team van designers, copywriters en creatievelingen aan de slag om vóór jou een oplossing te bedenken. Past perfect bij ons doel om 10.000 problemen op te lossen.

Green Change

Green Change maakt grote, duurzame transities tastbaar. Hoe kan aquathermie bijvoorbeeld geïmplementeerd worden in een gemeente? De dames een heren van Green Change zorgen ervoor dat de juiste stakeholders betrokken worden, en dat initiatieven een samenwerkingsovereenkomst worden. Zo blijft de aarde ook voor toekomstige generaties leefbaar.

Innofest

Innofest leeft en ademt prototyping. Samen met hen ontwikkelden we Test Like the Best: een methode waarmee je kunt testen of je innovatie klaar is om de markt op te gaan. Innofest staat op events, festivals en andere living labs: daar waar de mensen zijn om producten te testen. En dankzij hun hulp zijn er al honderden innovaties tot leven gekomen.

Reviews

Dit is wat onze klanten over ons zeggen.

Hackathon

Naar een duurzame toekomst van de Waddenzee

Wadlab is een hackathon over de voedseltoekomst van de Waddenzee. Deelnemers brainstormden 24 uur lang naar oplossingen met de woeste baren en zilte zeelucht op de achtergrond.

Neem contact MET ONS op

Geïnteresseerd of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dit contactformulier in.

Inschrijven is gelukt

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox (vergeet niet om je spam te checken).

Psst: met de code BESTFRIENDSFOREVER krijg je 10% korting op een aankoop in de webshop.