Brainstorms leren begeleiden? Geef je op voor de volgende editie van de Facilitator Training op 30 maart en 6 april in Utrecht.­čÄô

+31(0) 58 203 80 33

Partners

Met ons werk willen we de wereld verbeteren. Met als doel: jou bevrijden van jouw probleem en je in actie zetten richting de oplossing. But we can’t do this alone.

Daarom zetten we graag onze partners in het zonnetje.

Mooiedingenmakers

Het wemelt in het hoge noorden van de creatievelingen, maar lokale opdrachtgevers huren ze ontzettend vaak uit andere regioÔÇÖs. Eeuwig zonde, dus Mooiedingenmakers steekt hier een stokje voor. Ze matchen opdrachtgevers aan lokale makers en zorgen voor meer zichtbaarheid, toegankelijkheid en verbinding. Ook niet onbelangrijk: wij ontwikkelden in samenwerking met hen de probleemoplossersmethode. Hierbij gaat een team van designers, copywriters en creatievelingen aan de slag om v├│├│r jou een oplossing te bedenken. Past perfect bij ons doel om 10.000 problemen op te lossen.

Green Change

Green Change maakt grote, duurzame transities tastbaar. Hoe kan aquathermie bijvoorbeeld geïmplementeerd worden in een gemeente? De dames een heren van Green Change zorgen ervoor dat de juiste stakeholders betrokken worden, en dat initiatieven een samenwerkingsovereenkomst worden. Zo blijft de aarde ook voor toekomstige generaties leefbaar.

Innofest

Innofest leeft en ademt prototyping. Samen met hen ontwikkelden we Test Like the Best: een methode waarmee je kunt testen of je innovatie klaar is om de markt op te gaan. Innofest staat op events, festivals en andere living labs: daar waar de mensen zijn om producten te testen. En dankzij hun hulp zijn er al honderden innovaties tot leven gekomen.

Reviews

Dit is wat onze klanten over ons zeggen.

Hackathon

Naar een duurzame toekomst van de Waddenzee

Wadlab is een hackathon over de voedseltoekomst van de Waddenzee. Deelnemers brainstormden 24 uur lang naar oplossingen met de woeste baren en zilte zeelucht op de achtergrond.

Neem contact op

Geïnteresseerd of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dit contactformulier in of trek aan de bel of e-mail!

Ja, het inschrijven is gelukt!

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox.

(vergeet niet je spam te checken)