Heb je onze Training Creatief Denken al ontdekt? Met de code UPGRADEYOURSELF krijg je 10% korting tot zondag 21 april. 🚀

+31(0) 58 203 80 33

De Brainstorm Bijbel

Ik ben Friso Visser, schrijver van De Brainstorm Bijbel.

Mijn collega’s en ik hebben honderden brainstorms geleid en problemen opgelost. Denk je er aan om zelf een brainstorm op te zetten? You’ve come to the right place. In De Brainstorm Bijbel deel ik al mijn geheimen.

Ready?

Ik wil De Brainstorm Bijbel

Niet verder lezen, maar meteen al deze kennis in huis hebben? We got you. Je vindt De Brainstorm Bijbel in onze webshop.

Verwacht:

  • 236 pagina’s, 31 brainstormmethodes, 21 canvassen
  • 12 uitgebreide hoofdstukken (6 aan elke kant)
 

Druk snel op de grote knop hieronder om naar de webshop te gaan. Of druk op die ernaast voor een gratis voorproefje.

Waarom De Brainstorm Bijbel?

De Brainstorm Bijbel bestaat omdat de wereld vol zit met zogeheten wicked problems. Problemen zo groots en complex, dat ze vaak jarenlang voor zich uitgeschoven worden, hopend dat de volgende generatie die misschien wel op gaat lossen.

Goed nieuws: je hoeft niet langer te wachten. Die generatie is er al lang. Jij bent er namelijk al lang. Iedereen bezit de superkrachten om impact te maken. Iedereen is creatief, effectief en wereldverbetarief.

De Brainstorm Bijbel haalt dit bij iedereen naar boven. Dat iedereen groepen kan aansturen om tot oplossingen te komen waar zij nooit van hadden durven dromen.

Voor wie is De Brainstorm Bijbel?
Dit boek is voor jou. Flauw. Maar wel waar. Of je nu een ambitieuze beginner bent die de wereld van brainstorms wil verkennen of een ervaren superfacilitator die zichzelf naar een nóg hoger niveau wil tillen – jij hebt er wat aan. Promise.

Wat heb ik aan dit boek?

Dit boek biedt waardevolle inzichten en praktische begeleiding om jouw brainstormsessies tot een groot succes te maken. De ervaringen, geheimen en methodes van mij en de Brain Fuel-crew waarmee wij jou en brainstormbegeleiders creatieve superkrachten geven. Fuel voor je Brain. Laten we samen de kracht van creativiteit omarmen en de wereld een beetje mooier maken, van idee tot actie.

💙 Blauw VS Geel 💛
Aan de ene kant van het boek vind je alle theorie en aan de andere kant van het boek alle methodes.

Ben je in een theoretische mood, dan kun je alles leren over typen deelnemers, wat de eigenschappen zijn van jou als facilitator, hoe je om moet gaan met opdrachtgevers en natuurlijk de Brain Fuel Flow – de ideale opbouw van een brainstorm.

Meer behoefte aan actie? Sticky notes op de muur klappen? Kunstwerken kladden met whiteboard markers? Hol dan naar de gele kant, met een praktische uitleg van meer dan dertig methodes.

Need more fuel for your brain?

De Brainstorm Bijbel is nog maar het begin van je brainstorm. Wil je écht alles eruit halen? Hierbij meer elementen voor succes.

Het Brain Fuel-brainstormdeck

Onverwachte ideeën komen door onverwachte associaties. Het Brain Fuel-brainstormdeck staat aan de wieg van de volgende geweldige oplossing.

Los verkrijgbaar of in combinatie met De Brainstorm Bijbel

Onze beslismethodes
Brainstormen is niet alleen ideeën verzinnen, maar ook keuzes maken. Trophy Voting, Selection Day: onze beslismethodes maken dit een stuk makkelijker.
 
 
 
Volg een van onze vele trainingen

Practice makes perfect. Wil je van ons in de praktijk leren hoe je brainstorms begeleidt? Wil je innovatiesessies leren faciliteren? Wil je met je team een brainstormcursus doen? We got you.

Bekijk onze trainingen

Laat ons het voor je doen

Wij denken dat iedereen brainstorms kan begeleiden. Maar soms is een sessie zo groot of complex, dat je een helpende hand nodig hebt (of wel tien).

Vraag gerust een sessie op maat aan. Gaan wij je helpen.

Neem contact op

Geïnteresseerd of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dit contactformulier in of trek aan de bel of e-mail!

Inschrijven is gelukt

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox (vergeet niet om je spam te checken).

Psst: met de code BESTFRIENDSFOREVER krijg je 10% korting op ons boek de Brainstorm Bijbel.