Brainstorms leren begeleiden? Geef je op voor de volgende editie van de Facilitator Training op 30 maart en 6 april in Utrecht.🎓

+31(0) 58 203 80 33

Wij zijn Brain Fuel

In een wereld vol problemen zorgen wij voor oplossingen. Met sessies, methodes en trainingen vliegen wij jouw vraagstukken creatief en effectief aan. Met als doel: jou bevrijden van jouw probleem en je in actie zetten richting de oplossing.

Zo lossen we samen 10.000 problemen op in 10 jaar. Promise.

Samen lossen wij problemen op

Brain Fuel is in 2016 opgericht. We begonnen met een kaartendeck gebaseerd op de kracht van associëren, maar groeiden al snel uit tot een methodiek vol tools, facilitatietechnieken en canvassen. Inmiddels zijn er al meer dan 100 facilitators in Brain Fuel getraind, en hebben we een Scientific Advisory Board die onze methodes test en wetenschappelijk onderbouwt.

Allemaal voor dezelfde reden: wij geloven allemaal dat ieder mens, ook jij, tot geniale ideeën kan komen. 

Wij zijn creatief

Wij geloven dat creativiteit de sleutel is tot het oplossen van (wereld)problemen. Gebruik onze tools om jouw eigen creativiteit en innovatiekracht aan te boren.

Wij zijn effectief

Ieder mens kan tot geniale ideeën komen. Door creatief te denken, ontdek je een pot goud vol vernieuwende oplossingen in jezelf. It’s our superpower om die pot met jou open te kraken.

Wij zijn wereldverbeteratief

Met ons werk willen we de wereld verbeteren. Als jij die drive ook voelt, dan komen wij jouw missie – met onze superpowers – dolgraag kracht bijzetten.

Eigen tools

Wij hebben een eigen Brain Fuel-methodiek, gebouwd op de kracht van associëren. Hoe kijkt een olifant naar jouw probleem? Hoe zou Mozart dit opgelost hebben? En wat als het probleem zich in de Efteling afspeelde? We ontwikkelden een berg aan methodes die in elke situatie brandstof aan je brein geven. Een team van wetenschappers  helpt ons deze methodes te testen en te valideren.

100+ inzetbare facilitators

Wij houden onze tools niet voor onszelf, maar leren ze aan iedereen die dat wil. Aan facilitators in spé. Aan organisaties . 

Op dit moment zijn er meer dan 100 facilitators getraind in de Brain Fuel-methodiek, en inzetbaar zijn om jouw probleem op te lossen.

BRAIN FUEL IS GREEN FUEL

Met ons werk willen we de wereld verbeteren. Nu durven wij niet te beweren dat wij de aarde gaan redden, maar als Brain Fuel dragen we wel onze boom bij. Of tienduizend bomen.

Deze duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties hebben onze focus: SDG 12, 13 & 17

Ons team

Wij zijn Brain Fuel. En we staan klaar om jouw probleem op te lossen.

let allGridItems; function setDifferentStyles(){ for (var i = 0; i { // Deze naar aanpassen naar juiste selector allGridItems = document.querySelectorAll('.teammembers .jet-listing-grid__items .jet-listing-grid__item'); setDifferentStyles(); });

Dit hebben we opgelost

We’re proud of what we do. Hierbij een greep uit de problemen die we met onze klanten opgelost hebben.

Neem contact op

Geïnteresseerd of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dit contactformulier in of trek aan de bel of e-mail!

Ja, het inschrijven is gelukt!

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox.

(vergeet niet je spam te checken)