De Sticky Note World Championships zijn live! Bekijk de livestream en doneer aan het goede doel! 🌳

+31(0) 58 203 80 33
Methode

Naming and Framing

Naming & Framing is een convergeer techniek om al die verschillende ideeën die je hebt bedacht overzichtelijk bij elkaar te krijgen. Door clusters te vormen ontstaan er concepten die klaar zijn om uitgevoerd te worden!
Fase
Selectie
Moeilijkheidsgraad
Beginner
Tijd
15-30 minuten

Hoe

Deze methode kun je het beste uitvoeren in een team. Laat je team verschillende ideeën uitkiezen die met elkaar te maken hebben of bij elkaar passen. Plaats deze ideeën in een cluster of “Frame”. Neem je tijd, het is belangrijk om tevreden te zijn met je uitkomst! Geef ieder “Frame” een grappige en/of passende naam. Dit zorgt ervoor dat je team met een groter concept bezig gaat en niet alleen bij kleine onduidelijke ideeën blijft hangen.

Voorbeeld

Stel je voor: je hebt net de beste brainstorming sessie aller tijden gehad met je team en je hebt tientallen verschillende ideeën gezien waar je graag zo snel mogelijk aan wilt beginnen. Maar waar hingen die ideeën nou precies? Ben je ze kwijt? Gelukkig ken je de perfecte selectie tool. Met de Naming & Framing methode kan jij samen met je team duidelijke patronen zien in ideeën en sommige ideeën hebben ze zelfs gecombineerd. Goed bezig. Tijd om doelen te stellen!

Benodigde producten

Zelf (ook) aan de slag? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je eigen brainstormsessies naar the next level te tillen.

25.00

Brain Fuel – Digital Cards (EN)

Brain Fuel

SDG Kaarten – Uitbreidingsset

115,94

Combodeal: Basis Deck + Test Like the Best

25.99

Brain Fuel x Innofest – Test Like The Best

Brain Fuel
1.00

Limited Edition Uitbreiding – Boomkaarten

Brain Fuel
89.95

Brain Fuel – Basis Deck (NL)

Brain Fuel
99.95

Brain Fuel – Starters Pakket (NL)

Brain Fuel

Gerelateerde methodes

Meer brandstof voor je brein.