Meer weten over AI en brainstormen? Bereid je voor op de toekomst bij onze AI Brainstorm Training! 🦾

+31(0) 58 203 80 33
Methode

It’s A Draw

Het is tijd om te tekenen! It’s a Draw is de ideale warming-up is voor als er tijdens de sessies getekend moet worden. Bijkomende voordelen: de methode is tegelijkertijd communicatietraining. En het is nog leuk ook!
Fase
Warming-up
Moeilijkheidsgraad
Beginner
Tijd
15-30 minuten
Kaarten
Objecten

Hoe

Één deelnemer start als de tekenaar. Deze krijgt het It’s A Draw Canvas en vouwt deze zoals de instructies op het canvas. De rest van de deelnemers in de groep gaan aan de tekenaar uitleggen hoe deze het object moet tekenen. Deze groep trekt een Brain Fuel objectkaart of krijgt deze van de facilitator.

De groep met de objectkaart ziet mag géén specifieke uitleg geven. Je mag wel zaken zeggen als ‘schuine streep naar rechts!’ of ‘3 cirkels in het midden’. De tekenaar moet dit object gaan tekenen, zonder vragen te stellen.

De tekenaar mag één keer raden wat hij of zij aan het tekenen is. Klopt het een beetje? Als je wilt kun je nu van rollen wisselen, zodat meerdere mensen kunnen tekenen!

Canvas

Natuurlijk kun je zelf ook een A3tje uit de papierbak pakken, maar wij hebben een speciaal canvas ontworpen, zodat het op zijn makkelijkst is om de methode te doen.

Koop hier alle canvassen

Voorbeeld

Jeremy is de aangewezen tekenaar, gaat aan tafel zitten en vouwt het canvas zodat niemand kan zien wat hij tekent. Perry en Isabelle trekken de kaart ‘Koekoeksklok’. Perry zegt: teken een rechthoek in het midden van het vakje. Isabelle roept dat Jeremy ook een rondje moet tekenen binnen dit rechthoek. En zo gaan ze door totdat er allemaal lijntjes en figuurtjes op het papier staan. En dan mag Jeremy één maal raden wat hij heeft betekent..

Brainstorm producten

Aan de slag met brainstormen? In onze webshop vind je alles dat je nodig hebt om je sessies naar het volgende niveau te tillen.

89,95

Brain Fuel – Basis Deck (NL)

Brain Fuel
25.00

Brain Fuel – Digital Cards (EN)

Brain Fuel
24.95

SDG Kaarten

Brain Fuel
115.94

Combodeal: Basis Deck + Test Like The Best

Brain Fuel
25.99

Brain Fuel x Innofest – Test Like The Best

Brain Fuel
1.00

Limited Edition Uitbreiding – Boomkaarten

Brain Fuel
99.95

Brain Fuel – Starters Pakket (NL)

Brain Fuel

Andere methoden

Meer brandstof voor je brein.

Inschrijven is gelukt

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox (vergeet niet om je spam te checken).

Psst: met de code BRAINFUELUTRECHT krijg je ons Brain Fuel-deck voor slechts €30,- (normaal €89,95).