Brain Fusion

Wanneer je de kracht van Brain Fusion loslaat, loop je het risico dat je hersenen smelten. Gebruik de kracht dus verstandig! Brain Fusion is een snelle vuur verbindingsmethode die de brainstorm vraag combineert met onze kaarten.

Dieren, Karakters, Locaties, Objecten

Brain Fusion

Hoe

Leg een raster van kaarten neer met drie kaarten van elke categorie; een kolom van drie karakterkaarten, drie objectkaarten, drie locatiekaarten en drie dierenkaarten. Neem jouw brainstormvraag en begin met het toevoegen van een willekeurige combinatie van kaarten. Begin met twee kaarten, dan drie en als je je ├ęcht ge├»nspireerd voelt, voeg dan vier kaarten toe aan de startervraag. Begin maar met nieuwe idee├źn bedenken totdat je niet meer kan.

Voorbeeld

Laten we zeggen dat de startvraag is: hoe kunnen we onze klantenservice verbeteren?

Als je twee kaarten toevoegt, verander je deze vraag in 'hoe kunnen we onze klantenservice in ons snoephuis voor Cleopatra verbeteren?'

Kijk nog een keer naar het raster en voeg wat kaarten toe of vervang het; Hoe kan een kwal onze klantenservice voor Cleopatra in een lift verbeteren? Nu krijg je rare en specifieke oplossingen!

Canvas

Heb je wat extra hulp nodig? Wij hebben een speciaal canvas ontworpen voor Brain Fusion, zodat je nog beter en gemakkelijker kunt brainstormen!

Download dit canvas

Brain Fusion Canvas