Brainstorms leren begeleiden? Geef je op voor de volgende editie van de Facilitator Training op 30 maart en 6 april in Utrecht.🎓

+31(0) 58 203 80 33
Methode

Transporter

Vaak zijn brainstormvragen locatiegebonden. Vervang deze locatie en brainstorm hoe je op een andere locatie je brainstormvraag op zou lossen. Ontdek daarna hoe deze nieuwe ideeën ook op de originele locatie goed werken!
Fase
Brainstorm
Moeilijkheidsgraad
Beginner
Tijd
0-15 minuten
Kaarten
Locaties

Hoe

Trek een locatiekaart en gebruik deze locatie als vervanging voor de locatie uit je brainstormvraag. Hoe zou je uitdaging eruit zien op deze locatie? Wat voor oplossingen zouden mensen op deze locatie bedenken?

Canvas

Heb je wat extra hulp nodig? Wij hebben een speciaal canvas ontworpen voor Transporter, zodat je nog beter en gemakkelijker kunt brainstormen!

Download dit canvas

Voorbeeld

Stel je voor dat je werkt aan de volgende brainstormvraag: ‘Hoe kunnen we young professionals naar onze stad toetrekken?’Nu ga je de ‘stad’ vervangen met een andere locatie. Als je bijvoorbeeld een spookhuis kaart trekt dan wordt de vraag: ‘Hoe kunnen we young professionals naar ons spookhuis toetrekken?’Je zou bijvoorbeeld kunnen bedenken dat je jouw locatie wat spannender moet maken voor young professionals. Of dat andere steden zo eng lijken, dat ze vluchten naar jouw stad. Of dat ze spoken moeten zoeken en in ruil daarvoor een baan krijgen. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Benodigde producten

Zelf (ook) aan de slag? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je eigen brainstormsessies naar the next level te tillen.

25.00

Brain Fuel – Digital Cards (EN)

Brain Fuel
24.95

SDG Kaarten – Uitbreidingsset

Brain Fuel
115.94

Combodeal: Basis Deck + Test Like The Best

Brain Fuel
25.99

Brain Fuel x Innofest – Test Like The Best

Brain Fuel
1.00

Limited Edition Uitbreiding – Boomkaarten

Brain Fuel
99.95

Brain Fuel – Starters Pakket (NL)

Brain Fuel

Gerelateerde methodes

Meer brandstof voor je brein.

Ja, het inschrijven is gelukt!

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox.

(vergeet niet je spam te checken)