Meer weten over AI en brainstormen? Bereid je voor op de toekomst bij onze AI Brainstorm Training! 🦾

+31(0) 58 203 80 33
Methode

Board of Directors

Stel je voor dat de directie van jouw organisatie bestaat uit 5 heel erg bijzondere karakters. Hoe zouden zij het bedrijf runnen? En hoe zouden zij jullie uitdagingen oplossen?
Fase
Brainstorm
Moeilijkheidsgraad
Beginner
Tijd
15-30 minuten
Kaarten
Dieren, Karakters

Hoe

Board of Directors werkt het beste in een team. Trek 5 karakterkaarten en leg deze neer op een rijtje. Verbeeld bij elke kaart dat dit een directielid is en kom zo op gloednieuwe ideeën uit. Bedenk gerust hoe de nieuwe directie met elkaar overlegt. Wat zou Nelson Mandela vinden van de ideeën die je met de Donald Trump kaart hebt bedacht?

Wil je het net een tikkeltje creatiever? Trek dan 4 karakterkaarten en 1 dierenkaart. Misschien loopt er wel een huisdier op kantoor rond!

Voorbeeld

Laten we zeggen dat je antwoord wilt op de vraag ‘Hoe kan ik mensen meer laten bewegen?’. Bij deze vraag trek je bijvoorbeeld de volgende 5 kaarten. Nelson Mandela, Buddha, Alien, Donald Trump en Mozart. Hoe zou Trump de mensen meer laten bewegen? Hij zou waarschijnlijk een beleid invoeren waarbij mensen minimaal 2 keer per week naar de sportschool moeten. En hoe zou Mozart mensen meer laten bewegen? Hij zou bijvoorbeeld een lied componeren dat mensen aanspoort om meer te bewegen.

Loop je vast bij een kaart? Geen paniek! Vergeet dat directielid maar even en focus je dan verder op de andere kaarten. Kom maar op met die geniale ideeën

Canvas

Heb je wat extra hulp nodig? Wij hebben een speciaal canvas ontworpen voor Board of Directors, zodat je nog beter en gemakkelijker kunt brainstormen!

Download dit canvas

Brainstorm producten

Aan de slag met brainstormen? In onze webshop vind je alles dat je nodig hebt om je sessies naar het volgende niveau te tillen.

89,95

Brain Fuel – Basis Deck (NL)

Brain Fuel
25.00

Brain Fuel – Digital Cards (EN)

Brain Fuel
24.95

SDG Kaarten

Brain Fuel
115.94

Combodeal: Basis Deck + Test Like The Best

Brain Fuel
25.99

Brain Fuel x Innofest – Test Like The Best

Brain Fuel
1.00

Limited Edition Uitbreiding – Boomkaarten

Brain Fuel
99.95

Brain Fuel – Starters Pakket (NL)

Brain Fuel

Andere methoden

Meer brandstof voor je brein.

Inschrijven is gelukt

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox (vergeet niet om je spam te checken).

Psst: met de code BRAINFUELUTRECHT krijg je ons Brain Fuel-deck voor slechts €30,- (normaal €89,95).