Living Together

De perfecte warming up voor de prototypefase! Aan jullie groep de taak om een huis te ontwerpen waarin twee verschillende dieren kunnen samenwonen.

Dieren

Living Together

2 juli 2018

Hoe

Deze methode werkt het best als je meerdere groepjes hebt. De facilitator laat een persoon twee dierenkaarten trekken. Alle groepjes moeten vervolgens een huis ontwerpen waarin deze twee dieren met elkaar kunnen samenwonen. Elk groepje schrijft een aantal eisen op waar het verblijf aan moet voldoen. Zorg er wel voor dat je twee tegenovergestelde dieren hebt, dat maakt het wel zo leuk! Als iedereen klaar is, vergelijken de groepjes hun uitkomsten met elkaar.

Voorbeeld

Stel je voor dat er als kaarten een walvis en een vleermuis worden gepakt. Je zou als eis kunnen stellen dat er een grote wildwaterglijbaan door het huis loopt waar de walvis in kan zwemmen en een tunnel aan het plafond hangt waar de vleermuis rond kan vliegen. Je kan het zo gek niet bedenken, dus kom maar op met die briljante ideeën!

Canvas

Heb je wat extra hulp nodig? Wij hebben een speciaal canvas ontworpen voor Living Together, zodat je nog beter en gemakkelijker kunt brainstormen!
 
Living Together Canvas