Webinars

Prikkel je creativiteit vanuit huis

Brainstormen vanuit huis. Het klinkt misschien niet erg logisch, maar het kan absoluut! Wij sparden er flink over met onze klanten, partners en vrienden. Hier zijn een aantal webinars uit voortgekomen, gericht op zowel jezelf als jouw team. Deze delen we graag met je.

1. Hoe blijf je creatief? 2. Online brainstorm tools

1. Hoe blijf je creatief?

We gebruiken creativiteit vooral om problemen op te lossen, maar laten we eerlijk zijn: het is ook goed voor je mindset. Zit je de hele dag thuis opgesloten, sluit dan niet ook je brein op! Personal brainstorming is in dit geval zeer nuttig.

Op dinsdag 24 maart willen we een aantal methodes om creatief te blijven met je delen via een videogesprek. Helemaal gratis. Geef je op voor de webinar en prikkel je creativiteit vanuit huis!

Aanmelden voor deze webinar

Hoe wat waar?

Datum dinsdag 24 maart
Tijd 15:00 uur
Duur +- 30 minuten
Skill level Beginner
Prijs Gratis

2. Online brainstorm tools

Zelfs als alle offline brainstorms gecanceld zijn, betekent dit niet dat online varianten uit den boze zijn! Sterker nog: een online brainstorm komt vaker voor dan je denkt. Als Brain Fuel faciliteerden we ook een sessie met mensen die verspreid door heel Amerika woonden.

Op donderdag 26 maart delen we live in ons webinar deze ervaringen en leerpunten graag met je. Ook nemen we je mee door handige tools hiervoor, zoals Stormboard. Kun jij alles straks toepassen met je ‘naaste’ collega’s.

Aanmelden voor deze webinar

Hoe wat waar?

Datum donderdag 26 maart
Tijd 15:00 uur
Duur +- 30 minuten
Skill level Beginner / Gemiddeld
Prijs Gratis