Webinars

Prikkel je creativiteit vanuit huis

Brainstormen vanuit huis. Het klinkt misschien niet erg logisch, maar het kan absoluut! Wij sparden er flink over met onze klanten, partners en vrienden. Hier zijn een aantal webinars uit voortgekomen, gericht op zowel jezelf als jouw team. Deze delen we graag met je.

Binnenkort meer webinars

We zijn op dit moment weer een aantal nieuwe webinars aan het plannen. Mocht je niet kunnen wachten, dan vind je hieronder linkjes naar de afgelopen webinars.

Hoe wat waar?

Datum donderdag 23 april
Tijd 15:00 uur
Duur +- 30 minuten
Skill level Gemiddeld / Ervaren
Prijs Gratis

Afgelopen Webinars

1. Hoe blijf je creatief?

We gebruiken creativiteit vooral om problemen op te lossen, maar laten we eerlijk zijn: het is ook goed voor je mindset. Zit je de hele dag thuis opgesloten, sluit dan niet ook je brein op! Personal brainstorming is in dit geval zeer nuttig.

Op dinsdag 24 maart willen we een aantal methodes om creatief te blijven met je delen via een videogesprek. Helemaal gratis. Geef je op voor de webinar en prikkel je creativiteit vanuit huis!

Video niet beschikbaar

2. Online brainstorm tools

Zelfs als alle offline brainstorms gecanceld zijn, betekent dit niet dat online varianten uit den boze zijn! Sterker nog: een online brainstorm komt vaker voor dan je denkt. Als Brain Fuel faciliteerden we ook een sessie met mensen die verspreid door heel Amerika woonden.

Op donderdag 26 maart delen we live in ons webinar deze ervaringen en leerpunten graag met je. Ook nemen we je mee door handige tools hiervoor, zoals Stormboard. Kun jij alles straks toepassen met je ‘naaste’ collega’s.

Video niet beschikbaar

3. Creatieve sessies vanuit huis organiseren met Mural

Met Mural creëer je een digitale werkruimte waarmee jij en je collega’s gezamenlijk problemen kunnen oplossen - zelfs vanuit huis. Het is een whiteboard, prikbord en canvas ineen, dat ons ook in deze tijd in staat stelt om een effectieve creatieve sessie op te zetten. Daarom laat Friso je graag de voordelen zien van Mural én vertelt hij je hoe je er het meeste eruit kan halen!

Bekijk deze webinar

4. Hoe Teams en Sharepoint meerdere organisaties effectief én veilig laten samenwerken

Frans neemt je deze donderdag mee op een reis door een tweetal handige applicaties van Microsoft: Teams en Sharepoint. Wist je dat je daar naast vergaderingen opzetten, nog veel meer uit kan halen? Hij laat je zien hoe je er een digitale omgeving mee creëert, waar zelfs meerdere bedrijven tegelijkertijd efficiënt én veilig kunnen samenwerken.

Bekijk deze webinar