Facilitator Training Old

Bij Brain Fuel ontwerpen we brainstorms, tools en trainingen om vraagstukken snel, effectief en creatief op te lossen. Je kunt ons invliegen om het voor je doen, maar je kunt er ook voor kiezen zelf een expert te worden. En dat is precies waar onze facilitator training voor is! In twee dagen bouwen we samen aan je skillset en toolkit om zelf offline en online sessies te kunnen begeleiden.

Brochure aanvragen Meld je nu aan

Beschrijving

Dit is wat je leert:

  1. Hoe je een meester wordt in alle fases van een (fysieke of digitale) brainstorm;
  2. De beste tools en methodes om in deze fases te gebruiken;
  3. Hoe je de perfecte brainstormvraag bouwt;
  4. Hoe je inspeelt op de verschillende type deelnemers in een brainstorm;
  5. Hoe je een intakegesprek doet en relatiemanagement met je klant onderhoudt;
  6. Hoe je ideeën en concepten omtovert naar acties en resultaten.
Duur Twee dagen
Prijs € 1350,- (excl. BTW) per deelnemer
Inclusief  Het Brain Fuel Basis Deck, alle Brain Fuel Canvassen, een uitgebreide trainingsgids. Bij een fysieke sessie ook lunch, hapjes en drinken.

Vertel mij meer over de training

én stuur mij de brochure toe.

Erik Prins – Auteur Design Denken Doen

Coordinator Master Design Driven Innovation
“De Brain Fuel facilitator training heeft mij op een heel nieuwe manier leren kijken naar een brainstorm. Het is minstens net zo belangrijk om te convergeren als te divergeren. Beide gaan niet vanzelf, tenzij je de Brain Fuel methode gebruikt. De methode zorgt niet alleen voor veel meer ideeën maar faciliteert ook de clustering van ideeën en zorgt voor de tools om de ideeën om te zetten naar actie.”

Lotte Brouwer

Kernteam Excellentieprogramma Friesland College
“Door het volgen van de Brain Fuel facilitator training ben ik tot nieuwe inzichten en ideeën gekomen, waarbij ik sterk voel dat ze in de praktijk direct toepasbaar zijn. Friso en Frans zijn inspirerende trainers die vol passie hun kennis met je delen. Ik zou deze training aan iedereen aan willen raden die creatief denken naar een hoger plan wil tillen!”

Meld je aan voor de facilitator training

  • Vertel ons meer over waarom je deel wil nemen aan onze facilitator training. 1. Wat is je ervaring met brainstorm tot nu toe? 2. Wat hoop je uit de training te halen? 3. Hoe ben je bij onze training gekomen?