Brain Fuel Training

Wil je beter leren brainstormen? Wil je Brain Fuel optimaal benutten? We bieden trainingen aan om je te helpen begrijpen hoe jij de perfecte brainstorm kunt opzetten met behulp van onze methodes. Ontdek hieronder de mogelijkheden of neem contact met ons op als je iets handgemaakt nodig hebt.

Facilitator Training

Als je een volwaardige Brain Fuel-facilitator wilt worden, dan is er meer te leren dan alleen de methodes. In twee dagen zullen we je veranderen in een brainstormexpert en een Brain Fuel-facilitator.

Skill level Gemiddeld / Expert
Duur 2 dagen

Meer informatie

Toolkit training

De Toolkit training werkt volgens een kijk-ons-eens-en-doe-het-dan-zelf aanpak. In deze training ontdek je de basisregels van brainstormen, de populairste Brain Fuel technieken, hoe werkbladen je output verhogen én leer je hoe je al die ideeën omtovert tot actiepunten.

Skill level Beginner / Gemiddeld
Duur 3 uren
Groepsgrootte 3 tot 10 deelnemers

Meer informatie

SDG Kickstarter Training

De zeventien Sustainable Development Goals van de VN – vrijwel alle organisaties weten dat ze er ‘iets’ mee moeten. Maar wat? Wij geloven in écht iets doen met deze SDG’s. Daarom zorgt onze SDG Kickstarter-training ervoor dat jij als ambassadeur je organisatie (en Moeder Aarde) uit de brand kan helpen. Zo kun je écht begin maken met het bijdragen aan een betere wereld.

Skill level Beginner / Gemiddeld / Expert
Duur 3 to 4 uren

Meer informatie

Training On The Job

De beste plek om te leren is op de werkvloer. Daarom komen wij met liefde bij je langs om je te trainen tijdens sessies die je draait binnen je eigen organisatie! Zo leer je supersnel de kneepjes van het vak en wanneer je even vastloopt, geven we je een zetje.

Skill level Beginner / Gemiddeld / Expert
Duur Afhankelijk van wensen

Meer informatie

Masterclass

In deze training komen de oprichters van Brain Fuel je alle kneepjes van het vak leren én met jullie oefenen. Verwacht geen basistechnieken, in deze training willen we van jullie een master maken.

Skill level Gemiddeld / Master
Duur 3 uren
Groepsgrootte 3 tot 15 deelnemers

Meer informatie

Keynotes

Wil jij presentaties op hoog niveau die niet alleen jou en je team, maar je hele bedrijf of event inspireren? Dat kan! Je kunt een keynote voor je bedrijf bij ons boeken van creatief denker en medeoprichter van Brain Fuel; Friso Visser.

Skill level Beginner
Duur 1 - 1,5 uren

Meer informatie