Brainstorms leren begeleiden? Geef je op voor de volgende editie van de Facilitator Training op 30 maart en 6 april in Utrecht.🎓

+31(0) 58 203 80 33
Methode

Fantastic Four

Met de Fantastic Four ga je de superkrachten van 4 compleet verschillende kaarten ontdekken, waarna je op hoge snelheid onverwachte ideeën gaat bedenken.
Fase
Brainstorm
Moeilijkheidsgraad
Gevorderd
Tijd
15-30 minuten
Kaarten
Dieren, Karakters, Locaties, Objecten

Hoe

Pak een karakterkaart, objectkaart, locatiekaart en dierenkaart. Bedenk drie bijvoeglijke naamwoorden per kaart. Kies daarna de meest aansprekende bijvoeglijke naamwoorden uit en gebruik deze om oplossingen met dit bijvoeglijk naamwoord te bedenken.

Canvas

Heb je wat extra hulp nodig? Wij hebben een speciaal canvas ontworpen voor Fantastic Four zodat je nog beter en gemakkelijker kunt brainstormen!

Ga naar de webshop

Voorbeeld

Je trekt de kaarten Vladimir Putin, een rollator, een speeltuin en een egel. Bij de egel bedenk je de bijvoeglijke naamwoorden ‘lief’, ‘klein’ en ‘scherp’ kunnen zijn. En bij de speeltuin ‘speels’, ‘leuk’ en ‘kleurrijk’. Je doet hetzelfde bij Putin en de rollator. Daarna kies je je de meest aansprekende bijvoeglijke naamwoorden. Uiteindelijk kies je scherpe, speelse, bazige en oude als je favorieten. Daarna is het tijd om oplossingen te bedenken. Scherpe oplossingen. Speelse oplossingen. Bazige oplossingen. En kleurrijke oplossingen!

Benodigde producten

Zelf (ook) aan de slag? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om je eigen brainstormsessies naar the next level te tillen.

25.00

Brain Fuel – Digital Cards (EN)

Brain Fuel
24.95

SDG Kaarten – Uitbreidingsset

Brain Fuel
115.94

Combodeal: Basis Deck + Test Like The Best

Brain Fuel
25.99

Brain Fuel x Innofest – Test Like The Best

Brain Fuel
1.00

Limited Edition Uitbreiding – Boomkaarten

Brain Fuel
99.95

Brain Fuel – Starters Pakket (NL)

Brain Fuel

Gerelateerde methodes

Meer brandstof voor je brein.

Ja, het inschrijven is gelukt!

De volgende Secrets of Brain Fuel ontvang je in je mailbox.

(vergeet niet je spam te checken)