The Challenge Generator

Zoek je een kapstok om jezelf creatief en scherp te houden? De Brain Fuel Challenge Generator is een tool die automatisch prikkelende uitdagingen voor je genereert. Bonus: wie weet bedenk je een idee die jezelf, je bedrijf of de wereld een stuk beter maakt!

Lees verder

It’s A Draw

Het is tijd om te tekenen! It’s a Draw is de ideale warming-up is voor als er tijdens de sessies getekend moet worden. Bijkomende voordelen: de methode is tegelijkertijd communicatietraining. En het is nog leuk ook!

Lees verder

Silly Business

Ga je je business model onder de loep nemen? En mag die wel wat creatiever, innovatiever of unieker? Zet je brein op scherp met de Silly Business methode!

Lees verder

Living Together

De perfecte warming up voor de prototypefase! Aan jullie groep de taak om een huis te ontwerpen waarin twee verschillende dieren kunnen samenwonen.

Lees verder

Rap Battle

Wil je energie in je brainstorm? Gebruik dan de Rap Battle methode als warming up! Op een vlotte wijze strijden de groepen tegen elkaar om de eeuwige roem.

Lees verder

Apples And Oranges

Het helpt om elkaar beter te leren kennen voordat je gaat brainstormen (het helpt om elkaar in het algemeen beter te leren kennen). Apples and Oranges is een eenvoudige oefening die het ijs breekt.

Lees verder

Once Upon A Time

Heb wat plezier met het opwarmen van je hersenen door elkaar vreemde verhalen te vertellen. Met Once Upon A Time gebruik je eenvoudigweg een paar kaarten en begin je met het verbinden van een personage, een object, een dier en een locatie!

Lees verder