Op afstand brainstormen en samenwerken

Bij Brain Fuel bouwen we brainstorms, tools en trainingen om vraagstukken snel, effectief en creatief op te lossen. dit kan ook op afstand!

Online Brainstormen

Onze Tools - Stormboard, Mural & Whereby

Wij combineren Stormboard en Mural met videoconferentie-tool Whereby om zo sessies op afstand te begeleiden. Met Stormboard en Mural hebben we een online whiteboard bij de hand. Met ingebouwde templates voor allerlei soorten sessies, van brainstorm tot business model tot SCRUM. Post-its plakken is nog nooit zo makkelijk geweest. En dan hebben we net nog gehad over de verslaglegging van de resultaten van de sessie - alles is overzichtelijk in te delen én het is al uitgetypt!

Online Samenwerken

Onze Tools - Microsoft Sharepoint & Teams

Zodra je met verschillende organisaties samen aan een project werkt, is online samenwerken al snel een uitdaging. Wij gebruiken Microsoft Sharepoint om over ICT barrières te stappen. Om het vervolgens uit te breiden met Microsoft Teams om videobellen en digitale sessies te faciliteren.

Met Sharepoint heb je altijd de laatste versie van een plan of presentatie bij de hand. Met de mogelijkheid om een ‘digitale etalage’ op te tuigen om belangstellenden op de hoogte te houden van de voortgang. Terwijl je waar nodig controle houdt over wie aan welk deel van het samenwerkingsplatform deel kan nemen.