The Challenge Generator

Zoek je een kapstok om jezelf creatief en scherp te houden? De Brain Fuel Challenge Generator is een tool die automatisch prikkelende uitdagingen voor je genereert. Bonus: wie weet bedenk je een idee die jezelf, je bedrijf of de wereld een stuk beter maakt!

The Challenge Generator

16 september 2020

Hoe

Met de drie gekleurde knoppen op https://challengegenerator.nl kun je een Realistische, Idiote of Red de Wereld-challenge op je beeldscherm toveren. Druk nogmaals op een knop, en je krijgt direct een nieuwe! Op deze manier heeft The Challenge Generator duizenden uitdagingen voor jou om op te lossen.

Lock & Write

Er zijn twee kleine knoppen aan de linkerkant: Lock en Write. Elke uitdaging bestaat uit een ‘uitdaging’ en een ‘hulpmiddel’. Met het slotje Locke kun je een van de factoren vastzetten. Dit betekent dat je een deel van de challenge altijd op je beeldscherm blijft staan! Write, aan de andere kant, laat je je eigen uitdagingen creëren. Vul hier bijvoorbeeld je eigen naam in, of een probleem waar je organisatie tegenaan loopt. Die kun je daarna combineren met de honderden factoren die wij er al in hebben gezet!

Voorbeeld

Bij aankomst op de website krijg je de volgende (realistische) uitdaging: “Hoe kunnen wij een sollicitatiegesprek voorbereiden met behulp van een patatje oorlog?” Nu is het aan jou om je brein aan het werk te zetten en een creatieve oplossing te verzinnen. 

Wie weet kun je een patatje oorlog meenemen als smakelijke binnenkomer of gebruiken als beloning voor een succesvolle voorbereiding. Of druk op een knop en vervang patatje oorlog door een andere factor (vergeet niet de vraag te locken met het slotje!), en los je sollicitatieperikelen op met een bedreigde diersoorten, Elon Musk of een de 10 geboden. Wat jij maar wil!