Fantastic Four

Met de Fantastic Four ga je de superkrachten van 4 compleet verschillende kaarten ontdekken, waarna je op hoge snelheid onverwachte ideeƫn gaat bedenken.

Lees verder

Transporter

Vaak zijn brainstormvragen locatiegebonden. Vervang deze locatie en brainstorm hoe je op een andere locatie je brainstormvraag op zou lossen. Ontdek daarna hoe deze nieuwe ideeƫn ook op de originele locatie goed werken!

Lees verder

Rap Battle

Wil je energie in je brainstorm? Gebruik dan de Rap Battle methode als warming up! Op een vlotte wijze strijden de groepen tegen elkaar om de eeuwige roem.

Lees verder

Once Upon A Time

Heb wat plezier met het opwarmen van je hersenen door elkaar vreemde verhalen te vertellen. Met Once Upon A Time gebruik je eenvoudigweg een paar kaarten en begin je met het verbinden van een personage, een object, een dier en een locatie!

Lees verder

Brainwriting

Verken op hoge snelheid vele gedachtegangen! Brainwriting is perfect voor teams met een paar rustige teamleden. Of teams met mensen die beter zijn in het verbeteren van de ideeƫn van iemand anders dan dat ze zelf hun ideeƫn bedenken. Ja, we bedoelen elk team ooit. Leuk weetje: deze methode is wetenschappelijk bewezen!

Lees verder

Association Machine Gun

De Association Machine Gun is ideaal wanneer je groep al is opgewarmd of ervaren is in creatief denken. De Association Machine Gun is gebaseerd op het uitgangspunt dat elk woord of beeld tot nieuwe associaties kan leiden. Wanneer je deze associaties toepast op jouw probleem, kunnen ze geweldige nieuwe ideeƫn opleveren!

Lees verder

Brain Fusion

Wanneer je de kracht van Brain Fusion loslaat, loop je het risico dat je hersenen smelten. Gebruik de kracht dus verstandig! Brain Fusion is een snelle vuur verbindingsmethode die de brainstorm vraag combineert met onze kaarten.

Lees verder

HIT!

Combineer twee concepten die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken lijken te hebben. De HIT-methode is een oerknal voor je brein!

Lees verder