Silly Business

Ga je je business model onder de loep nemen? En mag die wel wat creatiever, innovatiever of unieker? Zet je brein op scherp met de Silly Business methode!

Lees verder

Fantastic Four

Met de Fantastic Four ga je de superkrachten van 4 compleet verschillende kaarten ontdekken, waarna je op hoge snelheid onverwachte ideeƫn gaat bedenken.

Lees verder

Living Together

De perfecte warming up voor de prototypefase! Aan jullie groep de taak om een huis te ontwerpen waarin twee verschillende dieren kunnen samenwonen.

Lees verder

Rap Battle

Wil je energie in je brainstorm? Gebruik dan de Rap Battle methode als warming up! Op een vlotte wijze strijden de groepen tegen elkaar om de eeuwige roem.

Lees verder

Board Of Directors

Stel je voor dat de directie van jouw organisatie bestaat uit 5 heel erg bijzondere karakters. Hoe zouden zij het bedrijf runnen? En hoe zouden zij jullie uitdagingen oplossen?

Lees verder

Apples And Oranges

Het helpt om elkaar beter te leren kennen voordat je gaat brainstormen (het helpt om elkaar in het algemeen beter te leren kennen). Apples and Oranges is een eenvoudige oefening die het ijs breekt.

Lees verder

Once Upon A Time

Heb wat plezier met het opwarmen van je hersenen door elkaar vreemde verhalen te vertellen. Met Once Upon A Time gebruik je eenvoudigweg een paar kaarten en begin je met het verbinden van een personage, een object, een dier en een locatie!

Lees verder

Brainwriting

Verken op hoge snelheid vele gedachtegangen! Brainwriting is perfect voor teams met een paar rustige teamleden. Of teams met mensen die beter zijn in het verbeteren van de ideeƫn van iemand anders dan dat ze zelf hun ideeƫn bedenken. Ja, we bedoelen elk team ooit. Leuk weetje: deze methode is wetenschappelijk bewezen!

Lees verder

Elements Of Elephants

Elk dier of elke voorwerp heeft iets bijzonders dat een deur naar een wereld van nieuwe ideeƫn kan openen. Verken met Elements Of Elephants!

Lees verder

Association Machine Gun

De Association Machine Gun is ideaal wanneer je groep al is opgewarmd of ervaren is in creatief denken. De Association Machine Gun is gebaseerd op het uitgangspunt dat elk woord of beeld tot nieuwe associaties kan leiden. Wanneer je deze associaties toepast op jouw probleem, kunnen ze geweldige nieuwe ideeƫn opleveren!

Lees verder

Brain Fusion

Wanneer je de kracht van Brain Fusion loslaat, loop je het risico dat je hersenen smelten. Gebruik de kracht dus verstandig! Brain Fusion is een snelle vuur verbindingsmethode die de brainstorm vraag combineert met onze kaarten.

Lees verder

HIT!

Combineer twee concepten die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken lijken te hebben. De HIT-methode is een oerknal voor je brein!

Lees verder