Brain Fuel voor trainers en facilitators

Als je een ervaren brainstorm-facilitator wilt worden; neem deel aan onze Brain Fuel Facilitator Training, inclusief certificaat. Natuurlijk leer je alles over de brainstormmethodes, opwarmmethodes en selectiemethodes. Maar we laten je ook zien hoe je een relatie met klanten opbouwt en hoe je met groepsdynamiek omgaat in een brainstorm. Je zult veel leren – dat beloven we! 

Als je geïnteresseerd bent in de methodes of als je een opfrisser nodig hebt, volg dan de Toolkit Training. Met Brain Fuel in je toolkit kun je altijd en overal beginnen met brainstormen.

Kijk hieronder voor onze Facilitator training en Toolkit training. Maar dat is niet alles. Onze trainers kunnen onze volledige steun krijgen om hen te helpen een sessieplan te ontwerpen dat bij jou en je klant past:

  • Leer hoe je ter plaatse een brainstorm kunt doen.
  • Heb die die brainstormkracht altijd binnen handbereik.
  • Zet een koers om een volwaardige brainstormbegeleider (inclusief certificaat) te worden.
  • Word lid van onze Brain Fuel Community
  • Ontvang ondersteuning bij het ontwerpen van uw eigen brainstorm.

Brain Fuel facilitator training

Als je een volwaardige Brain Fuel-facilitator wilt worden, dan is er meer te leren dan alleen de methodes. In twee dagen zullen we je veranderen in een brainstormexpert en een Brain Fuel-facilitator.

Gemiddeld / Expert
Twee dagen

Meer informatie in onze webshop

Toolkit training

In deze training hebben wij een kijk-ons-en-doe-het-dan-zelf aanpak. Op die manier begin je, wat wij Brainstorm Uithoudingsvermogen noemen, op te bouwen: practice is key voor het verminderen van eventuele remmingen die je zou kunnen hebben om een korte brainstorm met teamleden en klanten uit te voeren.

Beginner / Gemiddeld
4 uren

Meer informatie in onze shop

Help desk for support

Brain Fuel brainstormmethodes zijn eenvoudig, toch? Maar als je je klaarmaakt voor een complete brainstorm, heb je misschien wel veel vragen. Wat is een goede manier om de brainstorm mee te beginnen? Welke brainstormmethodes zal ik gebruiken en in welke volgorde? Hoe kom ik van ideevorming tot het ontwikkelen van oplossingen? Hoe richt ik een ruimte precies goed in voor een brainstorm?

Neem contact met ons op en we helpen je met beginnen. Het eerste halfuur is gratis.

Contact opnemen