Facilitator training

In deze Brain Fuel Facilitator training staan natuurlijk de verschillende technieken centraal. Elke deelnemer krijgt in deze training de ruimte om de technieken in praktijk te brengen.

Beschrijving

Skill levelGemiddeld / Expert
DuurTwee dagen
Datum12 & 19 maart 2020
LocatieLeeuwarden
Prijs€ 1350,- (excl. BTW) per deelnemer

We wisselen de brainstormtechnieken af met de achtergrond van creativiteit, brainstormen en de omgang met deelnemers en opdrachtgevers. De intake met een klant. Het voorbereiden van een brainstormsessie. Het omgaan met groepsdynamiek. Het selecteren van ideeën; van veel ideeën naar één of meer oplossingen toewerken. Dat zijn vaardigheden en onderwerpen waar je als Brain Fuel Facilitator mee te maken krijgt.

Meld je nu aan

Meer weten over de inhoud?

Erik Prins – Auteur Design Denken Doen

Coordinator Master Design Driven Innovation
“De Brain Fuel facilitator training heeft mij op een heel nieuwe manier leren kijken naar een brainstorm. Het is minstens net zo belangrijk om te convergeren als te divergeren. Beide gaan niet vanzelf, tenzij je de Brain Fuel methode gebruikt. De methode zorgt niet alleen voor veel meer ideeën maar faciliteert ook de clustering van ideeën en zorgt voor de tools om de ideeën om te zetten naar actie.”

Meld je aan voor de facilitator training

  • Vertel ons meer over waarom je deel wil nemen aan onze facilitator training.1. Wat is je ervaring met brainstorm tot nu toe? 2. Wat hoop je uit de training te halen? 3. Hoe ben je bij onze training gekomen?