Uitgelichte Case

ProRail ERTMS Congres

Kedeng kedeng! In de Jaarbeurs te Utrecht faciliteerden wij een gigantische sessie voor ProRail. Zo groot, dat we de mankracht van Team Train Fuel.. sorry, Brain Fuel volledig moesten benutten.

Het doel: het realiseren van het internationale spoorbeveliigngsnetwerk ERTMS. Deze zorgt ervoor dat alle treinsporen in Europa op elkaar aansluiten (en je niet meer dan 36 keer over hoeft te stappen).

Om dit om te zetten tot concrete actiepunten, staken 400 vertegenwoordigers uit de spoorsector onder onze begeleiding de koppen bij elkaar. Gewapend met post-its, sharpies en speciaal ontwikkelde canvassen gingen de deelnemers aan de bak in 8 inhoudelijke sessies. Na de sessie zat iedereen vanzelfsprekend op het juiste spoor! Met als resultaat nieuwe samenwerkingen én stapels input voor de toekomstplannen.

Uitgelichte Referentie

Ali B - Rapper & TV-programmamaker

"We zijn samen met Brain Fuel aan de slag gegaan om door middel van brainstorms het optimale uit ons team te halen. De eerste keer dat ze bij ons op kantoor langs kwamen hebben we met het hele team een brainstorm gehad over enkele vraagstukken die er lagen. Daarna zijn een aantal van onze teamleden getraind in Brain Fuel waardoor de hele organisatie een stuk creatiever en innovatiever is geworden. Ik vind het echt super mooi om te zien dat de creativiteit die in het team zit er nu ook echt uitkomt!"

Til jouw sessies naar een hoger niveau

Iedere maand sturen wij ons netwerk een portie Brain Fuel, waarin wij de nieuwste methodes, artikelen en nieuwsgierigheden met jullie delen.

Zet mij op de lijst

Dit zijn onze sessies

Van fysieke brainstorms tot een online design sprint en van innovatiesessies tot hackathons. Wil jij oplossingen waar je anders nooit op was gekomen? Wil jij dat je deelnemers écht tot actie over gaan? Daar gaan wij je bij helpen.

Vertel me meer over Brain Fuel sessies

De Toolkit

Al meer dan 20.000 mensen hebben met Brain Fuel methodes gewerkt om te brainstormen, innoveren en aan de slag te gaan.

Laat me de tools zien

Dit zijn onze trainingen

Wil je zelf als de beste sessies begeleiden? Wil je Brain Fuel optimaal inzetten om tot resultaten te komen? Leer de trucs van de meesters of wordt zelf een volwaardige Brain Fuel facilitator.

Ik wil leren

Meer Fuel voor je Brain?